Carrosseriebouw All Construct

Carrosseriebouw All Construct heeft een grote ervaring opgebouwd in de carrosseriewereld. Wij leveren maatwerk in de breedste zin van het woord. Enkele voorbeelden:

Mindervalidenvervoer

Speciale aanpassingen

Opbouwkasten

Kipbakken

AL ONZE PRODUCTEN

Diensten

Een overzicht van onze dienstverleningen

SERVICE & KWALITEIT

Carrosseriebouw All Construct heeft een grote ervaring opgebouwd in de carrosseriewereld. Door ondervinding en vakmanschap maken wij Uw dromen waar.

Wij bouwen zowel open als gesloten laadbakken op, kippers, schuifzeilconstructies, huif met hoepels, lichte vracht, dubbele cabine, ijskreeminrichting, mindervalide -en personenvervoer, inrichting van bestelwagens op maat, enz... Voor alle aanpassingen van uw vrachtwagen of bestelwagen bent U bij ons aan het juiste adres!

Een gezellige en vriendelijke ontvangst staan borg voor een ontspannen bezoek. Wij proberen aan iedere afzonderlijke behoefte van elke klant te voldoen!

Door de jarenlange ervaring kunnen wij U een uitgebreid gamma aanbieden tegen eerlijke prijzen.

All Construct heeft voor iedereen een oplossing, of het nu gaat om een inrichting in een bestelwagen of een opbouw op een chassis alles wordt met de grootste zorg en vakkennis behandeld en afgewerkt.laadbrug

DEPANNAGE LAADBRUGGEN

Daarenboven biedt carrosseriebouw All Construct een zéér sterke service na verkoop aan met haar eigen herstellingsdienst en depannagedienst voor de laadbruggen. Alle onderhoud en herstellingen van laadbruggen gebeuren in ons eigen atelier door een ervaren carrossier, ook als ze niet door ons geplaatst zijn.

 

 

Ambachtstraat 13
2390 Westmalle
info@all-construct.be
all-construct BVBA

 

Op zoek naar maatwerk
Bel ons:
03/ 309 12 70